Comment

Felhasznalo: szigetlakocom@gmail.com

 

Jelszo: szigetlakocom

Utolsó kommentek

  • agyament: Király volt minden! Utólag is köszi! (2010.08.09. 18:10) Teltház
  • GSP: :) ha meg egyszer lefilmezel egy koncerten enekelve, elveszem a kamerad es osszetorom :P (2009.11.18. 18:11) Feelin' Good
  • vikk: ja, meg meg az is, hogy most beleraktad a fejembe a dalt, szoval ellopom a cimedet :P cidergyerek.... (2009.11.17. 22:26) Feelin' Good
  • vikk: LEGJOBBABB ez meg a mi szemszogunk: picasaweb.google.co.uk/vikketto/20091110MUSE#5403001533858800... (2009.11.17. 22:10) Feelin' Good
  • GSP: jaja, mind a 20 ember! ;) (2009.08.26. 10:58) -20
  • Utolsó 20

2009.02.16. 09:23 GSP

Sieles Alta Badia - A Sieles

Masnap reggeli utan atruccantunk San Cassianoba, mert ott bereltunk sifelszerelest (igy olcsobb). Vicces volt max 20-30-cal menni, mert a fout az le volt takaritva, de nem akartuk minden nap levenni es feltenni a holancot. Lett vagy tiz kocsis sor mire odaertunk. A kolcsonzoben minden rendben ment es meg sisakot is kaptunk olcson (10 font egy hetre) ami egy vadiuj fekete kenyelmes tokfedo volt. Ott tepte le a cimket rola a srac, mert elfogyott a tobbi sisak. Igy az en fejemen volt eloszor es mint kesobb kiderult szukseg is volt ra.


 
Az elso ket nap leginkabb Linda tanitasaval telt, de annak ellenere, hogy eleteben eloszor allt silecen, nagyon szepen fejlodott. Amikor nem figyelt oda es nem parazott, a harmadik nap neha mar parhuzamos labbal dongetett lefele. Halas tanitvany volt.
 
Az idojaras egyaltalan nem volt kegyes hozzank (bar ezt Zoli mashogy gondolja) es szerdaig nem is lattunk napot. Viszont volt olyan idoszak, hogy leszalt a felho a hegyre, plusz meg esett is a ho, igy a max latotavolsag kb 5 meter volt. Ennek is volt koszonheto, hogy Shai egy fejest ugrott a szuzhoba (mint egy gyorsuszo a rajtkorol) es vallig el is merult benne. A feje nem latszott, a teste kilogott, az egyik lece lecsatolt es azzal a labaval kalimpalt. Szerintem harom palyaval arreb is hallottak, ahogy konnyesre rohogom magma a latvanytol.
 
Negyedik nap sutott ki a nap, ami pont jol jott, mert szerdara terveztuk a Sella kort. Iden a narancssarga kort vettuk celba, mert tavaly a zold koron rengeteget kellett ulni a felvonokon. Megfuszereztuk az egeszet egy fekete playas indulassal (amirol csak a tetejen derult ki szamunkra, hogy fekete), igy Viki elmondhatja, hogy mar fekete palyan is le tud jonni :). A narancssarga kor jo dontesnek bizonyult, mert igy tobbet sieltunk, mint felvonoztunk. A kedvenc a Val di Fassa palyak voltak, igy jovore oda megyunk majd.


 
Csutortok a piheno nap volt sokunk szamara (en akkor sieltem a legtobbet) es sajnos csak akkor fedeztuk fel a 12-es palyat, mely szvsz a legjobb volt az osszes kozul. El is dontottuk, hogy az utolso nap legalabb felet ott toltjuk majd. Ott is toltottuk, csak kar, hogy az utolso napi sieles csak 3 oran at tartott, mert a kod, a suru hoeses es a meleg miatt egyresz semmit sem lehetett latni, masreszt nem igazan csusztak a lecek. Kiveve a 12-es palyan, ami majdnem tokeletes volt. Keves ember, jo ho, eleg meredek is. A tobbiek hazamentek, mi Sarival pedig ugy dontottunk, hogy csuszunk parat a 12-esen. Harom lett belole. A harmadik csuszasnal aztan tenyleg csak a lecunk hegyeig lattunk es en zakoztam is egy akkorat, hogy lefejeltem a hegyet (ekkor kellett a sisak) es a job oldalam is sajgott meg par orat. Megdobott egy rosszul latott es igy kiszamitott bucka es en Superman pozban (jobb kez fent, bal lent, jobb oldallal lefele a heggynek). Itt dontottuk el, hogy ennyi volt, irany haza, poker, catan, vodka-narancs.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szigetlako.blog.hu/api/trackback/id/tr43945933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vikk · http://cidergyerek.blogspot.com 2009.02.16. 10:01:15

A 'le tud jonni' egy kicsit tulzas, meg azert kell csiszolni a stilusomon... :)

GSP 2009.02.17. 12:12:31

Mondhatjuk azt hiszem, hogy az elso lepesek megvoltak... szo szerint ;)
süti beállítások módosítása