Comment

Felhasznalo: szigetlakocom@gmail.com

 

Jelszo: szigetlakocom

Utolsó kommentek

  • agyament: Király volt minden! Utólag is köszi! (2010.08.09. 18:10) Teltház
  • GSP: :) ha meg egyszer lefilmezel egy koncerten enekelve, elveszem a kamerad es osszetorom :P (2009.11.18. 18:11) Feelin' Good
  • vikk: ja, meg meg az is, hogy most beleraktad a fejembe a dalt, szoval ellopom a cimedet :P cidergyerek.... (2009.11.17. 22:26) Feelin' Good
  • vikk: LEGJOBBABB ez meg a mi szemszogunk: picasaweb.google.co.uk/vikketto/20091110MUSE#5403001533858800... (2009.11.17. 22:10) Feelin' Good
  • GSP: jaja, mind a 20 ember! ;) (2009.08.26. 10:58) -20
  • Utolsó 20

2009.11.17. 20:52 GSP

Feelin' Good

Eljott ez a nap is. Tualjdonkeppen ezert koltoztem ki Angliaba. Telthazas Muse koncert 13 ezer orjongo brit rajongoval, akik nem csak bamban neznek ki a fejukbol, hogy mit csinal ez a harom hulye a szinpadon es nem kell lezarni a fel BS-t, hogy telthaz hangulata legyen a koncertnek.

Egesz nap (het) rahangolodas utan elindultunk hat Birminghambe. Elotte kiderult, hogy sem Szabina sem Phil nem tud jonni, igy dupla aron sikerult ertekesiteni a jegyet, tehat a benzinkoltseg is fedezve. Mire megerkeztunk mar javaban szolt az elozenekar, The Big Pink. Ezt a dalukat meg az MR2 is jatssza. Aztan ugy gondoltuk menjunk minel kozelebb a szinpadhoz, igy addig furakodtunk, mig mar mozdulni is alig birtunk az embertomegtol. Klausztrofobia bejatszik, foleg, hogy a legkondit csak akkor kapcsoljak be, amikor kijon a zenekar.

Aztan megszolalt az Uprising, lehull a toronyhaz lepel a szinpadon es mire felocsudunk mar vagy tiz meterrel elorebb vagyunk, ugy hogy labunk nem erte a foldet. Emberek a nyakunkban, mi a nyakukban, de ez egyaltalan nem erdekel senkit. Valami olyasmi erzes uralkodik el rajtunk, mint a sracnak ezen a videon, amikor meghallja az MK Ultra-t.

Igy tombolunk 3-4 szamon keresztul, de levego meg mindig nem sok. Oxigenhez ugy juthatsz, ha kihuzod magad nagyon, felnezel, es megprobalsz belelegezni. Igy aztan ugy dontunk menjunk kicsit hatra, hogy a tudonek legyen helye tagulni legalabb ket centit. Aztan igy bulizzuk vegig a maradek kb 1,5 orat.

Vita nelkul eletem legjobb koncertje. Volt, hogy ugraltam es enekeltem, mint egy tini (New Born), volt olyan, hogy libabor es hideg futkos a gerincemen fel es le (Exogenesis: Overture), es olyan is, hogy csak hallgattam, hogy mi sult ki abbol, hogy Matt Bellamy (az enekes es dalszerzo) mikozben ir egy szamot mikozben Queen-t hallgat, az 1984-et olvassa és beszurodik a szomszedos hastanc szakkor zaja (United States of Eurasia). Eloszor azt gondoltam, hogy csak azert mert Muse es mert a pesti es becsi annyira, de annyira gyenge volt, marmint hangulatilag az emberek miatt. De nem! Masnap vegigbongeszve a forumokat, azok akik kovetik oket az orszagban es csak iden voltak vagy ot koncertjukon is irjak, hogy eletuk egyik legnagyobb elmenye volt az az este.

Penteken mar rendelem is a jegyeket a szeptemberi Wembley stadion-beli koncertre. Ott majd lesz levegonk is… Addig is itt osszerektam a koncertet a talalt videokbol. Persze a hangulat nem jon at teljesen (fulhallgato hasznalata ajanlott), mert szinte mindegyik video fenykepezogeppel keszult, de ha megszorozzuk tizzel, kb meglesz.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szigetlako.blog.hu/api/trackback/id/tr171532825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vikk · http://cidergyerek.blogspot.com 2009.11.17. 22:26:38

ja, meg meg az is, hogy most beleraktad a fejembe a dalt, szoval ellopom a cimedet :P
cidergyerek.blogspot.com/2009/11/feeling-good.html

GSP 2009.11.18. 18:11:32

:)
ha meg egyszer lefilmezel egy koncerten enekelve, elveszem a kamerad es osszetorom :P
süti beállítások módosítása